תוצאות תרבית צואר הרחם

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

12/08/2018 | 22:47 | מאת: חדוה

שלום דר נלקחה תרבית מצוואר הרחם להלן התוצאות; נראו נויטרופילים בודדים. נראו שמרים בכמות גדולה נראו קוקים גרם חיובים בשרשרות בכמות גדולה. צמיחה טהורה וגדולה של קוקים גרם חיובים. שאלתי מה זה אומר? והאם טיפול zidoval gel יפתור את העניין? לתשובתך אודה .

תשובת תרבית אמורה לכלול את שמות החיידקים ובתשובה שרשמת איני רואה אותם.. אנא בררי ענין זה אצל הרופא המטפל.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם