שכחתי לציין דוקטור דבר מאוד חשוב

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

01/08/2018 | 13:08 | מאת: מיטל

אני עובדת בגן ילדים כבר זמן מה , יכול להיות שנדבקתי בוירוס הזה מהסביבה שלי ? ממה? כי מבחינת קיום יחסים לא מוגנים היה לי רק בשנה האחרונה עם גבר 1 שאמר לי הכל תקין אני לא צריך ללכת לבדיקות , אבל מצאתי כל מיני דברים אצלו שהעלו בי חשדות גם הודעות שראיתי חבר שלו כתב לו שהוא שכב עם בחורות ולא שם קונדומים מה אני עושה,? אני בלחץ! איך אני אומרת לו שהוא הדביק אותי ? הוא לא אדם כזה אנושי.

אפשר לדעת אם נדבקת באמצעות בדיקת PCR ל HPV

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם