וירוס פפילומה אחרי קוניזציה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

05/07/2018 | 17:49 | מאת: שירה

בעקבות בדיקת פאפ לא תקינה עברתי קולפוסקופיה ואז קוניזציה. היה כתוב בקולוסקופיה שזה cin2. עוד לא קיבלתי תוצאות קוניזציה. האם יש סיכוי שוירוס הפפילומה ישפיע על עוד דברים בגוף. האם כריתת רחם היא לא הכי יעילה? האם כריתה מעלימה את המחלה?

האם יש סיכוי שוירוס הפפילומה ישפיע על עוד דברים בגוף. = כן האם כריתת רחם היא לא הכי יעילה? = לא האם כריתה מעלימה את המחלה?= לא קשור

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם