אמינות בדיקת פאפ דק בהשוואה לפאפ רגיל

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

25/06/2018 | 09:38 | מאת: סנונית

עד כמה ניתן להסתמך על בדיקת פאפ דק בהשוואה לפאפ רגיל. מה מידת הרגישות של בדיקת פאפ דק בהשוואה לבדיקת hpv pcr כל כמה זמן מומלץ לבצע pcr לאדם שנמצא אצלו בעבר הוירוס בידיעה ברורה שחלפו מעל לשנתיים מאז ההדבקה

עד כמה ניתן להסתמך על בדיקת פאפ דק בהשוואה לפאפ רגיל. = בדיקת הפאפ הדק מדוייקת יותר מבדיקת פאפ רגיל כל כמה זמן מומלץ לבצע pcr לאדם שנמצא אצלו בעבר הוירוס בידיעה ברורה שחלפו מעל לשנתיים מאז ההדבקה= לשיקולך

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם