וירוס הפפילומה הדבקות לאחר בדיקה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

24/06/2018 | 12:12 | מאת: שחר

היי, ביצעתי ביופסיה לאחר בדיקת פאפ לא תקינה(חיובית לשאר הזנים מלבד 16 ו-18). נמצאת עם בן זוג קבוע כחצי שנה. הרופא אישר שלאחר הפסקת הדימום הנובע מן הביופסיה ניתן לחזור ולקיים יחסי מין, על אף שבן זוגי טרם נבדק.(נקבעה בדיקה). האם נכון? או שיש לחכות רק לאחר שיבדק? והאם יש להשתמש בקונדום? תודה

יחסי מין הם לשיקול שלכם בזמן שאתם נושאים את נגיפי ה HPV ולכן מדבקים.

26/06/2018 | 11:34 | מאת: שחר

כלומר עדיף להמתין לאחר שיבדק? או לקיים יחסי מין עם קונדום?

לשיקולכם

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם