הרופא נשים זימן אותי אליו לאחר בדיקת פאפ

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

12/06/2018 | 20:33 | מאת: מודאגת

היום לאחר חודש וחצי התקשרו ממרפאת נשים לזימון לרופא נשים שלי אחרי בדיקת פאפ , לא ידעתי שהוא עשה בכלל לא שמתי לב והיום גיליתי שכן אני חולת סרטן ? לפני הפאפ ראו לי באולטרסאונד משהו קטן ברחם 3 רופאים שונים ולא ידעו מה זה בדקתי כי לא קיבלתי מחזור חודש ואחרי זה קיבלתי כתוצאה מיזה הרופא שלי החליט לעשות פאפ כנראה. עד כמה המצב שלי גרוע ?

מה תשובת הפאפ?

24/06/2018 | 20:31 | מאת: קטיה

ascus המשך לבדיקת קולופוסקופיה אם רשמתי נכון..מה הסיכוי שיש משו חמור?

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם