תשובות ביופסיה רק עוד חודש לרופאה המבצעת את הבדיקה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

27/05/2018 | 16:35 | מאת: נטלי

היי אני צירפתי את תשובות הביופסיה שלי אשמח לפירוט מה זה אומר? הרופאה שלי טענה שהיא גם עושה בדיקת זנים אבל אני לא רואה שום דבר על זה אשמח להכוונה בתודה מראש

איני רואה את התשובה

29/05/2018 | 12:14 | מאת: נטלי

היי סליחה צירפתי את הקובץ אבל לא רואים את זה. קיבלתי תשובה ביופסיה דרך הרופא נשים ולא הרופא המבצע של הבדיקה ולכן לא קיבלתי הנחיות למה זה בעצם אומר. אני כמעט בת 30 בריאה בסך הכל ולפני כמעט 3 שנים החלו לי יבלות בגוף לאט לאט הפאפ שלי הפך ללא תקין ועברתי צריבה באיזור המפשעות לפני שנה נכון לעכשיו היבלות לא חזרו במפשעות אבל כן חזרו בגוף. והפאפ שלי המשיך להיות לא תקין לכן עשו לי ביופסיה התושבה: בדיקה מאקרוסקופית - מספר פרורי רקמה אפורים וחומר רירי בנפח כולל 0.3 סמ״ק. בדיקה מיקרוסקופית- focal HPV cytopathic effect Snomed T 83000 ,M 74006 אחרי בדיקה ממושכת בגוגל הבנתי שזה אומר שאני דרגה ראשונה לטרום סרטני ברחם. מה אליי לעשות? האם כדי ללכת למכון פרטי ? הרופא אמר לי שאעשה בדיקת זנים ואני לא רואה שום דבר בקשר לזה . האם זה שזה בדרגה אחת כבר אומר שזהו הסוג המסוכן בוודאות? אינני מרגישה שאני מקבלת ייעוץ והכוונה אני בקופת חולים מכבי ומטופלת אצל אלינה וילקין בתודה רבה לך על המשוב המהיר ועל הזדמנות התייעצות זאת

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם