יבלת בצורת כרובית ליד המפשעה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

13/04/2018 | 16:26 | מאת: לילי

לפני כמה חודשים ראיתי יבלת קטנה על הירך קרוב קצת למפשעה והנרתיק חשבתי שזה איכשהו קרה מטיפולי הסרת שיער בלייזר ולא יחסתי לזה חשיבות אבל זה מהתחיל קצת לגרד ועכשו שמתי לב שזה ממש גדל ומורגש התחלתי להסתכל על זה באינטרנט ולהילחץ ממש שמדובר בפפילומה ושהגידול יכול להיות ממאיר ולגרום לסרטן צוואר הרחם אני מאד אשמח לתשובה יש לי רק את היבלת הזו ולא צברים של יבלות כמו שראיתי בתמונות דומות (יש לי עוד נקודת חן באיזור שאני לא זוכרת אם הייתה לי לפני אבל היא לא נראית דומה לכרובית האדומה שבתמונה) וגם הייתי אצל רופאת נשים לפני כמה חודשים לגבי משהו אחר (דלקות חוזרות בשתן אם רלוונטי) והיא בדקה אותי פנימית ולא אמרה שראתה משהו אני בזוגיות כבר שנה וחצי ואנחנו משתמשים בקונדום לפני כן היה לי מישהו חצי שנה וגם איתו השתמשתי בקונדום לא שכבתי מעולם בלי קונדום עם מישהו מצורפת תמונה

13/04/2018 | 16:29 | מאת: לילי

ובנתיים מאד לחוצה

יש צורך בקולפוסקופיה.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם