שאלות על וירוס פפילומה.

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

28/03/2018 | 11:43 | מאת: פפילומה זן 16 מה האפשרויות הדבקות?

שלום, לא מצאתי מידע מרחיב בנושא אשמח לתשובה. אני בת 27, נמצא אצלי וירוס פפילומה מזן 16, אני מקיימת יחסים רק עם בן זוג אחד מעל 9 שנים והוא היחיד שהייה לי. נדבקתי בתחילת הקשר בוירוס עם זן שעושה יבלות הם טופלו ובדיקות פאפ נוספות שעשיתי מאז יצאו תקינות. כעת הפאפ שלי לא יצא תקין והבן זוג נבדק אצל רופא עור ומין ולא נמצא כלום. בנוסף הבן זוג טוען שלא קיים יחסי מין עם אף אחת אחרת מאז שהתחלנו לקיים יחסי מין. האם יש אפשרויות הידבקות נוספות חוץ מקיום יחסי מין בזן מסוג 16?

האם בן הזוג עשה בדיקת HPV PCR ?

30/03/2018 | 15:17 | מאת: שאלות על בדיקת pcr

האמת שהרופאים לא הזכירו את בדיקת pcr ואמרו שלא ניתן לדעת כול עוד אין יבלות. מספר שאלות שצצו בהקשר, אודה לתשובתך: איך ואיפה ניתן לבצע את הבדיקה? זו בדיקה אחת שאומרת בדיוק איזה אזור נגוע? (פה, דרכי נשימה, אזורים אינטימיים..). או שיש צורך במספר בדיקות בשביל לדעת בדיוק? וירוס זה מזן 16 יכול לעבור דרך רוק של הפה?

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם