קונדלימה לגבר באיבר מין

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

01/02/2018 | 08:02 | מאת: שמעון

שלום שרגא. היה לי לפני שנה וחצי קונדלימה על איבר מין היו לי איזה 5 או 6 ובאתי אלייך ושרפת לי אותם ועכשון אני נמצא בטיול בחול ארוך.. וגדל אחד והלכתי למרפאה ושרפתי אותו עכשון אני רוצה לדעת אם יגדל עוד ואם אני יכול לקיים יחסי מין כי בת זוגתי לא נדבקה ממני והיא עשתה חיסונים ואצלה הכל תקין הייתי רוצה לדעת שאם אנחנו יכולים לקיים יחסי מין ולא יקרה שום דבר ואם זה יחזור שוב אחרי שרפתי אותו? תודה רבה .

אם תוצאת PCR ל HPV תהיה עכשיו תקינה כמו שהיתה תקינה אז אז אינך נושא את הנגיפים ואינך מדבק.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם