הדבקה בוירוס hpv של pcr

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

10/01/2018 | 18:52 | מאת: בקי

יש לי את הוירוס hpv של pcr (משו כזה) לפי בדיקות שערכו לי, הקונדילומות מופיעות רק בפות ובצוואר הרחם (לא סרטני). השאלה שלי היא האם אפשר להדבק ממני דרך הפה או פי הטבעת? במגע מיני. תודה מראש.

12/01/2018 | 12:04 | מאת: בקי

התכוונתי שבבדיקת pcr נמצא שיש לי את הוירוס hpv, כמובן שבשאר האיברים עשיתי בדיקה קולפוסקופית ולא נמצאו שם נגעים, רק בפות

יש להניח שכן אבל זה ניתן לברור מדויק באמצעות PCR ל HPV מהפה.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם