שאלה לאחר טיפול בcin 2

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

05/11/2017 | 21:49 | מאת: מודאגת

שלום רב, לאחר קולסקופיה cin2 עברתי טיפול בקונזציה. תשובות הביופסיה אישרו פפילומה. לאחר מכן התקבל משטח פאפ שתוצאתו - atypical squamous cells of undetermined significance )asc-us) שאלתי היא האם ניתן שיחזור ויחמיר שוב המצב, האם הטיפול לא עזר? ראיתי פה שדובר על לייזר- האם כדאי לעשות גם את זה? האם אתה עושה זאת באופן פרטי? תודה רבה

יש לחזור על הקולפוסקופיה. יש לעשות בדיקת PCR ל HPV האם אתה עושה לייזר באופן פרטי?= כן

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם