קונדילומות ווירוס הפפילומה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

17/10/2017 | 22:44 | מאת: בקי

שלום. בת 25. כמה שאלות. 1.לפני כשבועיים גיליתי קונדילומה בין הכוס לפי הטבעת. צרבתי אותה לפני כמה ימים ושמתי לב שהיא נפלה (יש מין חור כזה איפה שהיתה היבלת) האם זה אומר שאני כבר לא מדבקת מבחינת הקונדילומה? 2. האם זה שהיה לי קונדילומה אומר שיש לי את וירוס הפפילומה בודאות? (עשיתי בדיקת פאפ, ממתינה לתוצאות אבל חשוב לי לדעת אם זה בודאות וירוס או שיכול להיות שלא) 3. האם אני יכולה להדביק גבר בוירוס הפפילומה ע"י מין אוראלי(אני יורדת לו ואין שום מגע עם איבר המין שלי)? 4. לבעלי (בן 32) יש גם קונדילומות בתחתית הזין וצרבו לו אותן ונתנו לו משחה לשים על זה, אמרו לו לא לשכב אתי במשך חודש וחצי ולא בקשו ממנו לעשות בדיקות אם יש לו את הוירוס וכל זה, זה הגיוני? הוא לא צריך להבדק? תודה מראש.

ההדבקה נקבעת לפי בדיקת PCR ל HPV ואם אין נגיפים היא תקינה.

22/10/2017 | 19:46 | מאת: בקי

סליחה אבל לא הבנתי על מה ענית לי

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם