צביעות אמונוהיסתוכימיות של דגימות ביופסיה מקונדילומות HPV

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

11/07/2017 | 06:19 | מאת: אלף

1. האם אתה מבצע הוצאת ביופסיות מקונדילומות בישבנים ׳היבשים׳ תוצרת וירוס HPV ? 2. האם אתה עובד עם מעבדה המבצעת צביעות אמונוהיסתוכימיות ל- HPV על דגימות הביופסיות ? 3. זאת בכדי לזהות את הזן הספציפי של הוירוס.

1. האם אתה מבצע הוצאת ביופסיות מקונדילומות בישבנים ׳היבשים׳ תוצרת וירוס HPV ?=כמובן 2. האם אתה עובד עם מעבדה המבצעת צביעות אמונוהיסתוכימיות ל- HPV על דגימות הביופסיות ?= כמובן

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם