זיהום באגן חוזר לאחר טיפול

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

23/04/2017 | 23:22 | מאת: רחלי

שלום רב, היה לי זיהום באגן לפני כחודשיים פלוס וטיפלתי בזה עד שלא הופיע שוב המיקרופלאזמה בתרבית וכמובן גם לחבר שלי טיפולנו אצל אותו רופא. אצלו זה חזר לפני ואני לפני כחודש הייתי במעקב אצל רופא נשים והכל היה בסדר היום פתאום התחיל לי גרד וריח נורא פתאום ביום אחד. יש לי כאבים שמעולם לא הרגשתי, הרופא שלי לא עובד ואין תורים השבוע בכלל. מה עלי לעשות בנתיים עד שאגיע לרופא?

לצערי אין לי רעיון עבורך.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם