מה לעשות עם הנחירות של בעלי

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

17/03/2010 | 13:05 | מאת: מירי

מדי לילה שנתי מופרעת ע"י הנחירות של בעלי. אני מאוד סובלת וזה משפיע על התפקוד שלי. רציתי לשאול מה ניתן לעשות כדי לטפל בנחירות? מהם שלבי הטיפול? ממה מתחילים, למי פונים? ואם בכלל ניתן למנוע אותם. עליי לציין שהוא סובל מעודף משקל קל. תודה

19/03/2010 | 19:20 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום מירי, נחירות הם עניין שאכן יכול להטריד מאוד ואף להיות סימפטום של דום נשימה בשינה. ראשית יש לבדוק האם יש הפסקות נשימה בשינה, עייפות יומית וקושי בנשימה בלילה. הטוב ביותר להגיע לרופא אף אוזן וגרון לבדיקה יסודית וכן לעבור בדיקה במעבדת שינה. עם נתונים אלו ניתן להחליט מה לעשות. ברגע שתהיה אבחנה נכונה ניתן לשקול טיפול או באמצעים לא חודרניים או בפעולה כירורגית כמו טיפול בחיך בגלי רדיו... תחילה יש לעבור בדיקות. בברכה

04/05/2010 | 20:18 | מאת: ד''ר אדית דניאל

ראיתי לא מעט מקרים שהנחירות פסקו לגמרי בברכה דר דניאל

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה