נחירות בכל גיל

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

11/12/2011 | 11:02 | מאת: רונן

ד"ר ברוורמן שלום אני נחרתי בכל גיל כבר מהתיכון, גם כשלא הייתי בעודף משקל. בבדיקה שערכתי במכון לחקר השינה, ההמלצה הייתה להוריד משקל, ולאחר מכן לצרוב ריריות. אני לא חסיד גדול של התערבות כירורגית, כי שמעתי יותר מדי ביקורות רעות. האם יש מכשיר מומלץ על ידך? ץודה

16/12/2011 | 07:33 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום רונן אתה נחרת בכל גיל כבר מהתיכון, גם כשלא היית בעודף משקל. ההמלצה הייתה להוריד משקל, ולאחר מכן לצרוב ריריות. השאלה היא בכלל האם יש לך דום נשימה בשינה? מהו הBMI שלך? צריך בדיקת א א גרון לבדוק מה הבעיה הגורמת להפרעה אצלך. מכשירים יש אבל בשביל מה? קודם צריך לבדוק ולאבחן את הבעיה. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה