נחירות ודום נשימה בת 19

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

22/09/2019 | 07:39 | מאת: ש.

בת 19 , לפני כמה ימים התחלתי לקום בבוקר עם גושי ליחה יבשים אני ממש קמה בבוקר ומקיאה אותם החוצה , בנוסף גיליתי שהתחלתי לנחור ( דבר שלא היה בעבר) הקלטתי את עצמי ואני שומעת ממש איך אני מתקשה לישון בלילה, אני ישנה עם פה פתוח וקמה עם פה יבש לחלוטין, אני סובלת ממעט משקל הודף אך זה לא משהו חדש והניירות כן

שלום, התחלת לקום בבוקר עם גושי ליחה יבשים. את קמה בבוקר ומקיאה אותם החוצה , בנוסף התחלת לנחור ואת מתקשה לישון בלילה, את ישנה עם פה פתוח וקמה עם פה יבש לחלוטין, את סובלת ממעט משקל הודף אך זה לא משהו חדש . לפי האמור יש חשד להפסקות נשימה בשינה ממליץ על בדיקת א א גרון וכן לשקול מעבדת שינה בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה