נחירות והפרעה בשינה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

19/05/2019 | 11:40 | מאת: סמדר

בעלי בן 63, עלה במשקל בשנה וחצי האחרונות, הוא נוחר ברמה כזאת שמשפיעה על הזוגיות שלנו. אנחנו ישנים בחדרים נפרדים. הוא היה בביקור אצל א.א.ג. שהציע לו לרדת במשקל..שנינו מאוד מתוסכלים מהמצב. מה ניתן לעשות??

בעלך עלה במשקל בשנה וחצי האחרונות, הוא נוחר ברמה כזאת שמשפיעה על הזוגיות ואתם ישנים בחדרים נפרדים. הוא היה בביקור אצל א.א.ג. שהציע לו לרדת במשקל.. יש צורך במעבדת שינה כמובן שהפחתת משקל חשובה אך יש לבדוק עוד דרכים לטפל בנחירות לאור המצב בדיקת אנדוסקופיה בשינה יכולה לתת כיוון לשורש הבעיה בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה