תוצאות דוח בדיקה פוליסומנוגרפית

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

18/12/2017 | 13:57 | מאת: אמיר

שלום לך ד"ר, הופניתי לבדיקה מטעם הרופא לאחר תלונות על יובש בפה ועייפות. תוצאות הבדיקה: משך שינה: 5 וחצי שעות, צפיפות הפרעות נשימה של 37 אירועים לשעה. נרשמו 184 ירידות ברמת ריווי החמצן בדם מרמה בסיסית של 96% עד למינימום של 69%. אחוז זמן בו ריווי החמצן מתחת ל-90% הינו 9%. במשך 37% מהלילה נשמעה נחירה. מה זה אומר? מה נדרש לעשות?? האם זה נורא?

שלום, יש תלונות על יובש בפה ועייפות. תוצאות מעבדת שינה: משך שינה: 5 וחצי שעות, צפיפות הפרעות נשימה של 37 אירועים לשעה. נרשמו 184 ירידות ברמת ריווי החמצן בדם מרמה בסיסית של 96% עד למינימום של 69%. אחוז זמן בו ריווי החמצן מתחת ל-90% הינו 9%. במשך 37% מהלילה נשמעה נחירה. דום נשימה בשינה שצריך לטפל בו- לנסות CPAP ולעבור בדיקת אף אוזן גרון להעריך מה עוד ניתן לעשות בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה