תוצאות תקינות לאחר בדיקת מעבדה.

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

09/07/2017 | 10:09 | מאת: אבי

שלום, לאחר בדיקה במעבדת שינה, נמצא כי אינני סובל מדום נשימה או משהו אחר שמצריך ניתוח. רופא א.א.ג אמר שאין מה לעשות ונתן לי ספרי שפותח את דרכי הנשימה. אציין שנחירותי חזקות ומעירות את בת זוגתי שכבר מתוסכלת מהמצב. לאחר בדיקה באפליקציה שהורדתי נמצא שאני נוחר כמעט שעה מתוך לילה של 6 וחצי שעות. אני לא בעל עודף משקל או בעיות רפואיות אחרות. אשמח לדעת אם יש פתרון למצב שלי. תודה.

שלום, לאחר בדיקה במעבדת שינה, נמצא כי אין לך דום נשימה או משהו אחר שמצריך ניתוח. רופא א.א.ג אמר שאין מה לעשות ונתן ספרי שפותח את דרכי הנשימה. יש לך נחירות חזקות ומעירות את בת זוגתך שכבר מתוסכלת מהמצב. יש לבדוק מה מקור הנחירה בבדיקת אף אוזן גרון וכן בבדיקת SLEEP ENDOSCOPY ואז ניתן לדעת מה מקור הבעיה ואפשר לתכנן טיפול. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה