עצירות ממושכת לבן 3

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

26/07/2009 | 15:06 | מאת: א מ א

שלום, לבני בן ה3 החלה עצירות בגיל שנה וחצי בערך. הוא טופל בלבולק למשך חודש, זה עזר רק בזמן הטיפול אח"כ שוב עצירות קשה. עבר בדיקות דם, ואולטרסאונד בטן עליונה ותחתונה, ולא נמצאה סיבה. הוא קיבל גם בנפייבר 2 כפיות ביום ולא עזר בכלל. היינו אצל גאסטרו ילדים שרשם לו לבולק למשך חצי שנה, 15 מ"ל ליום ולהפחית בהדרגה. כעת הוא עם לבולק. האם יש חשש שמעיו יתרגלו לתרופה ויהיו "עצלים"? בכ"ז זה חצי שנה... האם יש עוד בדיקה רלוונטית שלא עשינו? אשמח לחוות דעת תודה רבה.

27/07/2009 | 06:35 | מאת: ד"ר ילנה רחמן

אם תצליחו להוריד בהדרגה את התרופה - זה עומר שילד לא צריך לעבור שום בירור נוסף אם בכל זות בתהליך הורדת התרופה שוב תופיע עצירות - לחזור לגסטרו ולגמור בירור תודה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול