עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

22/05/2011 | 20:47 | מאת: נירית

שלום, אני בת 38.רוב שנותחייסובלת מבעיות עצירות לסירוגין. בחודש האחרון העצירות כמעט ואינה עוברת בשום דרך שהיא- אקטיביה,זרעי פשתן,שיבולת שועל,הליכה על בסיסיומי,שתייה מרובה,תזונה שמבוססת בעיקרה על ירקות ואף בשבועיים האחרונים אני משתמשת בנורמלקס.היציאות אינן סדירות. כשיש הן מועטות ביותר ואין תחושה של התרוקנות. אשמח לדעת האם יש פתרון אחר למצבי. תודה

נירית שלום אנא פני ליחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול. המכון הגסטרואנטרולוגי, איכילוב, 036974463

27/05/2011 | 17:50 | מאת: רועי

איזה מאכל פותר בעיית עיכול?

27/05/2011 | 17:50 | מאת: רועי

איזה מאכל פותר בעיית עיכול?

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול