עצירות כרונית אצל מבוגר!

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

05/03/2011 | 12:31 | מאת: ליאת

אבי בן ה 85 סובל מעצירות כרונית. לפני כעשר שנים בעקבות גידול הוא עבר ניתוח לכריתת המעי הגס אבל לאורך כל השנים בדיקת הגסטרו יצאה נקייה. בעקבות העצירויות הוא נשלח שוב לבדיקת גסטרו לפני כמה ימים והבדיקה הייתה תקינה וכן כל הבדיקות האחרות שעשו לו כמו CT ובדיקה של פרוקטולוג. מאחר וכל הבדיקות תקינות אף אחד מהרופאים לא יודע איזה טיפול לתת לו (גם דיאטה ותוספי מזון של סיבים תזונתיים לא עזרו) הקיבה שלו אינה עובדת טבעי אלא רק על ידי חוקנים. הוא סובל מלחץ בפי הטבעת וכאבים חזקים והעצירויות נמשכות ימים עד שעוזרים לו בדרך מלאכותית. מה עליי לעשות? לאן עליי לקחת אותו? אני ממש מיואשת ולט יודעת איך לעזור לו. המון תודה!

ליאת שלום נסי נורמלקס - במינון עולה. אם אין הקלה ניתן לפנות ליחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול, ביה"ח איכילוב, 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול