ירון

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

25/11/2010 | 09:02 | מאת: ירון

שלום רב,לאחר שהיה לי במשך יותר מחודש שילשולים וקצת בחילות רופא המשפחה שלח אותי למספר בדיקות צואה,התגלה טפיל בשם Dientamoeba fragilis טופלתי במשך 10ימים בפלאגיל{metronidazole} עכשיו כבר חודש לאחר סיום הטיפול התסמינים עברו אבל יש ביצאות בבוקר קושי , ממש עצירות בהתחלה, התחלתי טיפןל כבר שבוע בפרביוטיקה{גארו דופילוס}כדור ביום לאחר האוכל וגם אני אוספתי לסלט בערב סלק ולאחר מכן שזיפים....אומנם יש שיפור קל אבל אבל עדין בבוקר יש קושי במתן יצאה, ולאחר מכן הכול יוצא בגוש בפעם אחת לאחר מאמץ,מה כדאי לעשות כדי לשפר את המצב ? מאוד הודה על תשובה

ירון שלום נראה לי שהטיפול הועיל מעל למשוער... ממליץ על תזונה עשירה בסיבים תזונתיים וריבוי שתיה. לא הייתי נכנס לנושא של משלשלים בשלב כו"כ מוקדם

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול