רף עצירות קשה יותר-אבני צואה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

24/09/2010 | 16:43 | מאת: הדרומי

אחרי עצירות כרונית רבת שנים,ואחרי אבחנה של IBS, לאחרונה חלה הדרדרות במצבי,עד להוצאת אבני-צואה! הרפואה הקונבציונלית המליצה על מרככי-צואה,שתיה מרובה ודיאטה עתירת סיבים. בכדי שלא להיות סמוך על שולחנם של משלשלים למיניהם, האם יש צמחי-מרפא,לא ממכרים(!!),שעשויים לעזור/להקל על המצוקה,שלא תישנה?

הדרומי שלום אין צמחי מרפא לעצירות הגורמים להתמכרות פיזיולוגית. כל הסיבים התזונתיים עשויים לעזור - בצורה של פירות \ שרשים. כנ"ל לגבי הסיבים הרפואיים. במידה ואין הקלה יש לברר את מנגנון העצירות ולטפל בהתאם

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול