עצירות כרונית ביותר

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

23/08/2010 | 18:32 | מאת: גלית

שלום ד"ר ישי, אני סובלת מעצירות קשה ביותר, אני לא מצליחה לשלשל אלא אם כן אני משתמשת בשלושה כדורים משלשלים בשם לקסין ושני נרות וגם אז יוצא לי גולות קטנות ובמאמץ רב. אני נוטלת 300 מלגרם ויפאקס שזה כנראה הגורם לבעייה וניסיתי תכשירים שונים וזה לא עוזר , האם יש תכשיר מסויים שאתה ממליץ עליו לבעיות כאלה ואיך אפשר לחיות במצב כזה בכלל לאורך זמן, האם אתה מכיר אולי איזשהו טיפול אלטרנטיבי . בנוסף האם אירוביקה גורמת לעצירות והאם יש תחום ספורטיבי מסיויים שיכול לעזור?

גלית שלום פעילות גופנית מתונה מסייעת לפעילות המעי. לגבי פעילות אירובית - בהנחה שאת שותה מספיק לא צריכה להיות בעיה תכשיר טוב לעצירות הנו הנורמלקס - הייתי מתחיל בו

25/08/2010 | 11:06 | מאת: נגה

גלית היקרה: ממליצה לך בחום רב לבצע סידרה של טיפולי קולון הידרוטרפיה. הטיפול עוזר מאוד במצבי עצירות כרונית . כמובן שבמקביל ממולץ להקפיד על תזונה מתאימה ופעילות גופנית

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול