נורמלקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

15/07/2010 | 11:01 | מאת: נגה

האם הנורמלקס הוא בעל קלוריות? האם עדיף לקחת את התכשיר על קיבה ריקה או עם האוכל? אני נוהגת לקחת עם האוכל. כמה זמן אפשר להשתמש בנורמלקס על בסיס קבוע? אני משתמשת כבר קרוב לשנה. הוא עוזר לי מאוד וכשניסיתי להפסיק העצירויות שבו. האם אין חשש להסתגלות הגוף אם אני אטול אותו שנים רבות? הנורמלקס לא יכול להשפיע על ספיגת ויטמינים ומינרלים בגוף?

נגה שלום אין משמעות רבה לנוכחות אוכל. החומר אינו נספג בגוף אלא פועל מקומית במערכת העיכול. ניתן להשתמש תקופה ממושכת ללא תופעות של הסתגלות. ככל הנראה שנים. נורמלקס אינו מעכב ספיגת ויטמינים \ מינרלים

29/11/2010 | 15:16 | מאת: רחל

היי נוגה התחלתי גם להשתמש בנורמלקס....רציתי לדעת מה המינון שאת לקחת בהתחלה ואחרי כמה זמן זה עזר לך?תודה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול