התמכרות למשלשלים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

29/05/2010 | 22:07 | מאת: גלית

בת 44 לוקחת קרסטור וסרוקסט שנים סבלתי מעצירות , יציאה קשה ולעיתים רחוקות ב - 7 השנים האחרונות אני לוקחת סרוקסט מבעיות גנקוליוגות דווקא ומרגישה צורך להתרוקן אחרי כל ארוחה כמעט בהתחלה זה הסתדר אבל אחכ בגלל התנפחות הבטן וגזים התחלתי להשתמש בנרות גלצירין לצורך התרוקנות בבוקר ואחכ גם אחרי כל ארוחה למעשה עכשיו לא משנה מה אני מרגישה בבטן כדי לצאת אני זקוקה לנר איך יוצאים מהמצב? אני אוכלת כל בוקר שיבולת שועל ולוקחת סביבים מסיסים משתדלת לשתות הרבה שותה גם קפה שלוש פעמים ביום תודה

גלית שלום את מתארת מספר מצבים של ריבוי יציאות דווקא וכן התנפחות וגז. השימוש בנרות גליצרין לאחר כל ארוחה הוא אובססיה. אנא פני ליעוץ. היחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול, מרכז רפואי תל-אביב, 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול