עצירות קודמת+נטילת כדורי ברזל

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

03/05/2010 | 08:25 | מאת: טליה

אני בת 51 . תמיד היתה לי נטיה לעצירות.זו החריפה קשות עם התחלת נטילת כדורי ברזל (למרות שרכשתי ברזל עדין בבית טבע שלא אמור לגרום עצירות...), ועכשיו אם לא אטול משלשלים כלום לא יזוז שם. מה עושים? אני נזקקת לברזל בשל מחסור בברזל (ללא אנמיה, עברתי בירור גניקולוגי, קולונסקופיה וגסטרוסקופיה שהיו תקינות והומלץ על מתן ברזל). אני מרגישה טוב יותר עם נטילת הברזל אבל העצירות גומרת אותי.

טליה שלום ניתן לנסות תכשיר ברזל נוסף הנספג ככל הנראה במנגנון אחר AKTIFERIN F . במידה ואין הקלה בעצירות ואת נזקקת לברזל יש לשקול הוספת משלשל לתכשירי הברזל או מעבר לזריקות ברזל במתן תוך ורידי - VENOFER

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול