נורמלקס ויובסלקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

31/03/2010 | 22:56 | מאת: נעמה

ד"ר שלום בעבר הייתי לוקחת טיפות יובסלקס אשר היו עוזרות לי מאוד ומקלות עליי, אך פיתחתי תלות והחלו לי כאבי בטן. הפסקתי עם התכשיר. כעת אני שומעת מפי הרבה אנשים על נורמלקס. אשמח לקרוא את דעתך על התכשיר- האם זה בטיפות או בכדורים? מה המינון בד"כ? (את היובסלקס היתי לוקחת 22 טיפות ביום) ומה ההבדל בין הנורמלקס והיובסלקס? אודה לך מאוד להתייחסות!

נעמה שלום נורמלקס הנו תכשיר המוכן ע"י חברת תרופות. הבסיס הנו PEG. תכשיר זה טוב, יעיל בשימוש ממושך ובד"כ אין תופעת הסתגלות המעי לתכשיר (מה שאינו קורה ברוב התכשירים). תופעות הלואי הנן מינימליות. התכשיר מופיע בצורת אבקה עם כוס מדידה. תכשיר זה זכה לציון הגבוה ביותר ע"י האיגוד הגסטרואנטרולוגי האמריקאי בסקירה מקיפה של הטיפולים בעצירות (יחד עם לקטולוז וטגסרוד). יובסלקס הנו תכשיר "טבעי" על בסיס צמח הזיזיפוס חוחובה. אין הוכחות מדעיות בספרות הרפואית ליעילותו

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול