עצירות לאחר נטילת אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

23/01/2010 | 08:37 | מאת: אבי

שלום במשך שנים מצב היציאות שלי היה תקין אחת עד פעמים ביום יצאה חלקה ומהירה. לפני כחודש התפתחה אצלי שושנה ברגל, וטופלתי ע"י איביוטיקה "ציפורל". מאז אני סובל מעצירות מאמץ ביציאה לפעמים אני נעזר בנרות

אבי שלום התגובה הצפויה לאחר נטילת אנטיביוטיקה היא שלשול (אם בכלל). הערכתי שבובדה זו קשורה לשינויים באוכלוסיית החיידקים במעי הגס שלך \ שינויי תזונה בעקבות האנטיביוטיקה. ממליץ על תזונה עתירת סיבים תזונתיים ותוספת פרוביוטיקה להסדרת "אקולוגיית " המעי הגס

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול