שלשול ועצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

01/12/2015 | 21:07 | מאת: א.

שלום אני בת 34 בריאה בדרך כלל ברוך השם הכל התחיל ביום שישי (היום יום שלישי ) בשישי אכלתי הרבה פלפל חריף ודגים בשמן גם בשישי בערב ולמחרת אחרי ארוחת הבוקר קיבלתי כאבים ושלשולים לא ממש חריפים אך לא רגילים למחרת ביום ראשון תקף אותי כל היום שלשולים לפחות 5 או 6 פעמים גם שלקחתי תרופה 4 כדורים לא ממש עזר אך יום למחרת שזה אתמול בשני התחיל לי עצירות עד היום שזה כמעט יומיים יש לציין שבדרך כלל אין לי עצירות אפילו שאני בדיאטה חזקה יש לי יציאות כי אני הולכת המוןןןןןן סחוג חריף מה שאני רוצה לדעת האם זה נורמלי העצירות כי אני מכירה מישהי שהעצירות היה התסמין הראשון שלה למחלה מסוכנת במעי הגס ואני פוחדת פחד מוות .אני כולי רועדת ולא יודעת מה לעשות קניתי נרות לשלשול גליצרין אך לא רוצה לקחת כי גופי לא נטל לעולם תרופות חוץ מהתאופה שהיה לי שלשול מה אני עושה אני פוחדת

א שלום פלפל חריף יכול לגרום לשלשול. עצירות יכולה להתפתח לאחר שלשול וריקון המעי. בד"כ אינה נמשכת זמן רב ואין לה משמעות. חזרי לתזונתך הרגילה בתקווה שהמעי יחזור לפעילותו הרגילה אין צורך בשלב זה במשלשלים

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול