עצירות כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

25/06/2009 | 18:27 | מאת: נעמי

אני בת 59, בעלת משקל תקין, ללא בעיות בריאותיות מיוחדות, מקפידה על פעילות ספורטיבית סדירה ועל שתייה מרובה של מים. למרות זאת, זה עשרות שנים אני סובלת מעצירות ונוטלת באופן קבוע גלולות טבעיות. עד היום לא מצאתי את הפיתרון האופטימלי ואשמח אם תוכל להמליץ לי על תרופה טבעית (ניסיתי שזיפים, ללא הצלחה). תודה

נעמי שלום יש גבול לפתרונות התזונתיים שניתן הציע על מנת לפתור עצירות (למרות שבמחקר שערכנו בארץ, חולי עצירות צרכו פחות קלוריות וסיבים מס"כ האוכלוסיה). שזיפים אינם חומר משלשל אלא מזון בריא בעת תכולת סיבים תזונתיים גבוהה קיימים תכשירים שונים הנמכרים בבתי טבע \ בתי מרקחת תחת התווית של "תכשיר טבעי" למיטב ידיעתי לא פורסמו מחקרים מדעיים בנוגע ליעילותם והשפעותיהם פרט לפרסום ראשוני לגבי "יובסלקס"

27/06/2009 | 00:14 | מאת: זהבה

האם פורסמו השפעות שליליות או מזיקות במחקרים לגבי השימוש הממושך ביובלאקס?

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול