עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

21/11/2013 | 21:12 | מאת: שוש

ד"ר ישי שלום, אני בתחילת הריון (שבוע 5) ומזה כשבוע וחצי אני סובלת מבעית יציאות. בשבוע הראשון הייתי צריכה מעט להתאמץ על מנת "לגרום" ליציאה ובימים האחרונים (ממה שאני זוכרת לפחות משלישי) אין לי יציאות כלל. אני חוששת כיוון שבהריון הקודם החלה לי היפרדות שליה וקיבלתי משלשלים על מנת לגרום ליציאות. יש לציין שאני לוקחת מיום שלישי אנטיביוטיקה ועקב דלקת גרון צרכתי בימים אלו רק מרק עוף צח *1 ביום ומרק עדשים ירוקים * 1 ביום. האם עליי לחשוש? אינני מרגישה דחף ליציאות כלל, רק מעט גזים. תודה

שוש שלום המתיני בסבלנות. הרבי בשתיה ואכילת סיבים. השתדלי לא להגיע למאמצי יציאה בלתי נסבלים עקב ההריון. אם אין הקלה - נורמלקס בהחלט יכול לעזור

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול