קולפרמין

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

08/10/2013 | 05:23 | מאת: רונן

שלום, אני סובל המון זמן מבעיות קשות בהתרוקנות ומכאבי בטן חזקים. ניסתי בזמן האחרון לקחת כדורי קולפרמין כי נאמר לי שזה רק שמן מנטה שקצת מקל על התכווצויות המעי.נראה לי שגם אם לא תמיד לפעמים זה באמת טיפה מקל אבל שמתי לב גם שאם אני לוקח את הכדור היציאות שלי יותר רכות ואם אני לוקח יותר מכדור ביום הן ממש רכות ויכולות להגיע עד כדי כמעט שלשול. רציתי לדעת האם לקולפרמין השפעה גם של משלשל והאם הוא יכול לגרום נזק למעי כמו כדורי לקסטיב או סנה או אלוורה (עצלות , התרגלות והתמכרות שתאלץ גם לעלות את המינון כל הזמן) כי גם אם זה קצת מקל יש לי מספיק בעיות עם נמעיים ואני לא רוצה לגרום בידעבד ליותר נזק. אודה מאוד אם תוכל לומר עד כמה הרולפרמין אכן בטוח לשישמוש ולאורך זמן רב.

רונן שלום קולפרמין מורכב משמן מנטול. אינו משלשל. יכולה להיות הסתגלות של המעי וצורך להעלות את המינון. אך חומר זה אינו "ממכר"

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול