עצירות כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

12/09/2013 | 16:22 | מאת: סתיו

היי דר יש לי בעיה.. אני בת 17 ואני סובלת הרבה מאוד זמן מעצירות (בערך שנה וחצי) ולפני שנה התחלתי לקחת כדורים משלשלים (ביסאקודיל) כל יום 3 אבל בתקופה האחרונה אני לוקחת פעם בשלושה ימים (וזה שאני על סף התפוצצות) גם 3 ואני מאוד רוצה להפסיק לקחת כי זה לא בריא אז הלכתי לרופאת משפחה והיא אמרה שהיא מזועזעת לשמוע שילדה בגילי לוקחת תרופה כזאת ואמרה לי שאני אפסיק ויוכל הרבה סיבים מים ויעשה ספורט וזה ישתפר אבל זה ממש לא עזר והיה מצב שלא עשיתי חמישה ימים ואז בסוף נשברתי ולקחתי שוב.. ואני מפחדת שיהיה לי דום לב או סרטן (זה מה שרופאה אומרת) אם אני ימשיך לקחת.. בבקשה יש משהו שאני יכולה לעשות?

סתו שלום ביסאקודיל אינו גורם לדום לב או סרטן קחי את המינימום הנדרש או עברי לנורמלקס שאינו גורם לכל נזק גם בשימוש ממושך. נסי לראות איך את יכולה לשנות אורח חיים בצורה שתעזור - תזונה\שתייה\פעילות גופנית

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול