חלב מגנזיום

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

29/06/2013 | 15:14 | מאת: דקל

כמה זמן מותר או מומלץ להשתמש בחלב מגנזיום לאחר אי פעילות מעיים סדירה/הדבקויות איברים לאחר ניתוח (למעיים)/אבני צואה?

דקל שלום אין זמן מומלץ. אם חלף זמן מהניתוח - הייתי מנסה להפסיק ובדוק באם יש בכלל צורך בטיפול. בשימוש ממושך יש לבדוק מדי פעם רמת מגנזיום \ סידן \ תפקודי כליות

02/07/2013 | 13:51 | מאת: דקל

תודה דר' רון אהיה יותר ברורה, נעשו 4 ניתוחים בבטן לפני 17 שנים, 3 שנים אחרונות החלו בעיות קשות בפעולות המעיים (גם הם לאחר פגיעה בעבר) כניראה מתוצאה של הדבקויות אשר גרמו ל- כאבי בטן קשים, חסימת מעיים, צרבות, ואבני צואה. פתרון הרופא היה לתת חלב מגנזיום לשחרור המצב במעיים עצמם. לכמה זמן היית ממליץ להשתמש בחלב מגנזיום עד שהמצב יתוקן/יחזור לפעילות סדירה?

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול