מעקב קולונוסקופיה בבקשה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

25/05/2013 | 08:23 | מאת: שנע

שלום אני בת 26 מאובחנת במעי רגיז שכרגע לא ממש רגיז ונרגע לפני שנה עברתי בדיקת קולונוסקופיה ונמצא פוליפ בגודל tiny מסוג טבולר אדנומה נאמר לי עי כל הרופאים כי יש לחזור על הבדיקה כעבור שלוש שנים ושאני יפסיק לדאוג כמו כן אני סובלת מהיפוכונדריה 2 שאלות ברשותך . האם 3 שנים זה זמן נכון לחזרה על הבדיקה ומה הסיכוי שבבדיקה החוזרת ימצא לי שובב פוליפ עקב העובדה שכבר היה אחד כזה ין לי במשפחה שום היסטוריה של סרטן כלשהוא בשום מקום . ודבר אחרון סליחה עקב אנטרוצלה גדולה אננ נאצלת להשתמש בנר גליצרין כל יום האם זה יכול להביא להיווצרות פוליפים במעיים ולסרטן תודה על ההתייחסות

שנע שלום 1. צריך לחזור על הבדיקה לאחר 3 שנים 2. כ - 15% - 20% 3. אין קשר בין פוליפים לגליצרין

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול