בעיות עיכול

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

02/04/2013 | 17:35 | מאת: דוד

שלום ד"ר...אני בן 26 מעשן.. לקראת השיחרור שלי מצהל התחלתי להשמין בצורה מוזרה וגם היציאות שלי נהיו פעם בשבוע אולי פעמיים עכשיו זה עד היום ככה אני אוכל יחסית הרבה אבל לא מוציא ביחס לאוכל ..השמנה אצלי זה בעיקר בכרס ..עשיתי כל מיני ניסוים כמו לשנות את האוכל לאכול תוספים וגם תקופה ארוכה של ספורט וגם הפסקה מעישון ולא היה שינוי בכלל בגוף או ביציאות..לאחר סיבוב באינטרנט ראיתי שאנשים אומרים שיש בעיות בבלוטת התריס שאחראית לכל התפקוד של החילוף חומרים..יש סיכוי שזה קשור?או מה דעתך על המצב?אשמח לתגובה (חשוב לי מאוד)

דוד שלום תת-תפקוד של בלוטת התריס מדווח כגורם להשמנה ועצירות. בגברים סיבה זו נדירה. פרט לבדיקות דם חיוניות כולל תפקודי הבלוטה, ממליץ של שלוב של דיאטנית להרזיה ופעילות גופנית אירובית קבועה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול