שאלה על אניזמוס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

10/03/2013 | 19:17 | מאת: דבש

שלום רב אחות שלי בת 40 סובלת מאניזמוס ושום דבר לא עוזר לה, לא יוגה לא ביו פידבק ולא משלשלים, האם קיימות אופציות של ניתוחים במקרה שלה? מבחינת אורח חיים היא עושה כל מה שצריך, שותה הרבה מים, אוכלת מספיק סיבים, פעילה וכדומה תודה

דבש שלום אניזמוס היא תופעה קשה לטיפול. ההמלצות הנן במקרה של כשלון לנסות שוב ביופידבק \ פיזיותרפיה לרצפת האגן. ניתן גם לנסות הזרקה מקומית של בוטולינום טוקסין A ניתוח אינו בא בחשבון במקרים אלו !!

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול