עצירות דרמטית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

27/02/2013 | 12:48 | מאת: אוריאן

תודה על תשובותיך. מאחר והמצב עדיין לא משופר, יש לי נוירופתיה שעד היום היתה מתבטאת בתופאות בכפות רגליים, איך אדע שנוירופתיה זו "עלתה" לי לבטן? אני כבר 4 ימים עם נורמלקס. איך לומר, הפעילות מכוון הבטן ולמטה עלובות ביותר. הכל קשה, מתנהג אחרת מתמיד, אני גם לוקחת לקסין, יש הרבה "רוח" אבל "גשם רב לא יורד" . רופאת המשפחה נתנה לי laevolac ואגיולקס [יש לי סכרת] ונרות קונטלקס. מה עדיף מכל התותחים האלה. יש לי קולונוסקופיה אחרי פסח. יש צורך להקדים? סליחה על מטח השאלות. ותודה.

אוריאן שלום 1. לא ניתן קלינית לדעת בודאות שיש נוירופתיה במעי פרט אולי לבדיקות פושניות כ - EMG \ מנומטריית מעי דק 2. לבולק טוב אך יש בו סוכרים שאינם לקטולוז ויכולים להחמיר סוכרת. אם נורמלקס במינון גבוה אינו עוזר נסי לקסעדין 3. אין צורך להקדים

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול