עצירות ופיסורה מתמשכים שאינם ניתנים לפתרון

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

11/08/2009 | 18:46 | מאת: לירון נחמיאס

מגיל חודשיים בני סובל מעצירות ומפיסורה שהיא מאובחנת ע"י רופא.ניסינו תזונה שמכילה סיבים תזונתיים כגון שזיפים ,עגבניות ,שמן זית ,צימוקים ,מגיל חודש קיבל תוסף תזונה ABC אסידופילוס ,מגיל 5 חודשים קיבל אבילק?(לקטולוז)וגם זה לא עזר, וכעט במשך כשבועיים מקבל נורמלקס(PEG 3350 )(בהוראת רופא)אך זה לא עוזר: העצירות נמשכת 3 ימים רצופים והיא יוצאת קשה ,התינוק סובל מאד בזמן היציאה המלווה בבכי רב בכאבי בטן ובעוויתות. מצב זה גורם לסבל רב לכל המשפחה.נורמלקס ניתן ע"י הרופא.

16/08/2009 | 06:11 | מאת: ד"ר ילנה רחמן

לא ברור בן כמה ילד היום כשעומרים שתרופה לא עוזרת זה עומר שמשתמשים מינון לא נכון אם מדובר בעצירות ללא בעיה אורגנית אם עצירות הופיע בגיל צעיר (חודשיים)צריך לשלול מחלת הירשפרונג חייבים פניה לגסטרו ילדים להמשך בירור

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול