עצירות מתמשכת

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

26/10/2011 | 00:29 | מאת: ישי

שלום רב, יש לי עצירות בסביבות העשרה חודשים.לפני 4 חודשים הייתי אצל גאסטרו שעשתה לי טיפול במעבדה(דם, אלרגיה וכד'),צילום בטן ורנטגן. לפני כחודש, חודש וחצי הורגשה הקלה די משמעותית ( יצאות יותר גדולות, לעיתי קורובות יותר) אבל עדיין יש כמה פעמים שאני לא מרגיש יציאה מלאה. הבעיה היא שיש לי צואה דקה (לא אותו גודל, ולא תמיד) ובנוסף יש פעמים די מעטים שיש גם חלק שחור בצואה.( שגורם לי טיפה להילחץ לזמן קצר) השאלה שלי היא מה זה, מה צריך לעשות אם זה, ו... האם זה משהו שמהווה בעיה יותר רצינית ח"ו. תוגה מראש.

ישי שלום מבנה \ מרקם הצואה יכול להשתנות כולל לצואה דקה ("צואת עפרון") מבלי שזה מצביע על בעיה (מעי רגיש למשל). צואה שחורה הנה סימן אזהרה. חזור לגסטרואנטרולוגית מטפלת

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול