עצירות כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

06/08/2011 | 12:57 | מאת: דליה

אני סובלת מעצירות לפני שנכנסתי להריון,אבל הייתי לוקחת משלשלים,עכשיו שאני בהריון אני נכנסת לשרותים פעם בחודש,וזה גורם לי לכאבים נוראיים,ונפיחות בבטן,הלכתי לרופא,ונתן לי אבילק אבל זה לא עזר,עשיתי חוקן גם לא עזר,אני מבקשת איך אפשר לפתור את הביעה.

07/08/2011 | 22:59 | מאת: Gramse

שלום דליה, במקרים של עצירות מומלץ על שתייה מרובה (לפחות 2-3 ליטרים מים ביום). בנוסף כדאי לאכול תזונה מלאת בסיבים (לחם מחיטה מלאה וכד'). חשוב להקפיד על שתייה במשך כל היום. בתקופת עצירות עדיף להימנע מבשרים ובכלל מן החי ולהתרכז בצומח. באפשרותך לקחת תוסף תזונה מגה פרוביוטיק - פרוביוטיקה אשר מסייעת להרגשה ויוצרת שיפור משמעותי במצב. כמובן שכדאי להתייעץ עם רופא מטפל טרם תחילת השימוש. רפואה שלמה.

דליה שלום ניתן להשתמש בנורמלקס בהריון ללא חשש

13/08/2011 | 09:29 | מאת: דליה

שלום דר" לפי המלצתך אני משתמשת בנורמלקס כבר חמישה ימים,ואין שום שינוי בעצירות,אני כבר חודש ושבוע לא היו לי יציאות,אם אתה יכול להפנות אותי למישהו מטפל,אני ממש סובלת,במיוחד בהריון,כלום לא עוזר לי להיפטר מהעצירות,אפילו חוקנים,ואני מרבה בשתייה ואכילת ירקות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול