עצירות כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

25/07/2011 | 12:52 | מאת: אורית

שלום , אני בת 45 וסובלת מעצירות קשה מאוד עשיתי על מיני בדיקות ולא נמצא דבר , אני משתמשת באופן קבוע בלקסעדין כ-4 כדורים ליום לאחר שכל תרופה שניסיתי הפסיקה מהר מאוד להשפיע .לאחרונה גם הלקסעדין לא משפיע מה עושים ? עליי לציין שהייתי אצל דיאטנית גסטרו ירדתי במשקל ועברתי לתזונה עם הרבה סיבים תזונתיים ולא עזר . תודה אורית

אורית שלום אם ניסית נורמלקס ולא עזר אנא פני ליחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול, המכון הגסטרואנטרולוגי, המרכז הרפואי תל-אביב 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול