עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

11/07/2011 | 08:03 | מאת: נתנאל

שלום רב יש לי עצירות כשבעה חודשים כבר, ולפני כ4 חודשים הייתי אצל גאסטרו, והיא שלחה אותי לעשות צילום בטן,רנטגן, ובדיקות מעבדה. כל הבדיקות יצאו תקינות.היא נתנה לי לקחת נורמלקס ועעשיו אני בסוף תהליך הפחתה. הבעיה היא שבשך השבועיים האחרונים אני רואה את ארבעת השרירים העליונים של הבטן שלי בולטים החוצה, במיוחד כשאני מתפנה. תוכל בבקשה להסביר לי מה זה (ממה זה נובע) ומה לעשות לגבי זה?! נ.ב. לא עשיתי בדיקה עם הצינור מלמטה ויש לי גם צואה דקה. מודה מראש

נתנאל שלום אפשרי שהשרירים בולטים ממאמץ יציאה. אם אתה מתאמץ מאד - הפחת מאמץ זה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול