צואה דקה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

16/06/2011 | 17:54 | מאת: רועי

שלום רב! יש לי קושי ביציאות במשך כחצי שנה, לפני כשלושה חודשיים הייתי אצל גאסטרו' והיא הפנתה אותי לעשות כמה בדיקות מעבדה וצילומים. היא אמרה לי שכל התוצאות היו תקינות ונתנה לי נורמלקס עד עכשיו, ואני באמצע תהליך הפחתה. הבעיה היא שקושי ביציאות הוחמר מעט וגם יש לי קצת כאבי בטן שנעלמים עם היציאה/הגזים. הנקודה היא שיש לי צואה דקה, העניין של צורת הצואה מלחיצה אותי קצת. תוכל בבקשה להסביר מה לעשות כדי שזה יחזור להיות כרגיל וגם אם זה נורמלי שיש צואה דקה?

רועי שלום מתאורך יש לך מעי רגיש המתבטא בעיקר בעצירות. "צואת עיפרון" -סקיבלה - ידועה כחלק מהתופעה ואינה מצביעה על משהו מיוחד\מדאיג

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול