כאבים חזקים מפריצת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

20/06/2009 | 23:53 | מאת: קרן

שלום בעלי בן 33 סובל מפריצת דיסק L4 L5 ,מזה כחודשיים סובל מכאבים חזקים ביותר. נוטל תרופות אנטי דלקתות אך אין כל שיפור ברמת הכאב. ביקרנו בבית חולים מספר פעמים והוא קיבל מספר זריקות לאיזור האפידורלי ללא הועיל. אינו מסוגל לעמוד על הרגלים ונמצא במצב מכופף כבר המון זמן.איבדנו כל צל של תקווה. כל הרופאים אומרים שזה תהליך החלמה של הגוף .נסינו את כל משכחי הכאב כולל ממשפחת האופיום ללא הועיל.יש תקווה?

שלום קרן, במידה והכאב לא מתמתן אחרי 3 חודשים, ניתן לשקול התערבות ניתוחית, לא מומלץ להשתמש באופייטים לטווח ארוך מכוון שהגוף מפתח סיבולת וסף הכאב יורד.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק