ד"ר שלום

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

24/07/2009 | 16:20 | מאת: משה

אני בן 64 ובצילום MRI מראה שיש לי היצרות חמורה בעמוד שידרה תחתון שמאוד שורף לי לפעמים שם, כמו כן אני מאוד מתקשה ללכת יש לי בנוסף לכל זאת פגיעה צבאית בפמור+השתלת עצם+ ברים +פלטינג שמקשה עלי מימלא ללכת לפני האיבחון סבלתי אומנם מכאבי גב אבל לא כמו עכשיו הילכתי שנים לסרוגין עים מקל ואני הולך כרגע עים עזרים כמו רולר ואו קביים למניעת נפילות בעבר נפלתי וקיבלתי מכה בראש ירד לי דם ואף הייתי בחדר מיון לא היו לי שום מימצאים פתאלוגים בראש אבל זה מאוד הפחיד אותי המכה שקיבלתי בראש +מספר נפילות ואו כמעט נפילות מכאניות הייתי קורה להם, נשלולו בעיות נאורולוגיות ואתמקד כרגע רק בגב ובכך שאוכל ללכת חופשי ללא עזרים מה הייתה מציע ד"ר אני פוחד לגעת בניתוח בגב האים יש לכך פתרון? אני עושה הידרוטרפיה במים אבל זה לא עוזר לי בטווחים הארוכים בקרוב אל לכירופרקטית אולי משם אקבל הקלה כלשהי? אני מאוד ארצה לשפר את איכות חיי האים ניתן לעשות הפרוצדורה הניתוחית הזעיר פולשנית ללא הרדמה כללית ? לעיתים יש לי בריחת שתן,וזה מאוד מעיק עלי ניתן לשפר את איכות החיים ללא ניתוח פולשני? תודה על התשובה

24/07/2009 | 16:21 | מאת: משה

ברים= ברגים

26/07/2009 | 17:32 | מאת: משה

למה אין תשובה אודה לד"ר אים יתיחחס לשאלה שלי כי אני מאוד סובל

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק